Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Ocie Avto na akumulatorski pogon Mercedes Benz Unimog Concept

Redna cena
449,90
Dostava: 10 do 15 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Izdelek ni na voljo v nobeni izmed poslovalnic
  • Avto na akumulatorski pogon Mercedes Benz Unimog Concept,
  • za 3+ let,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Licenčno vozilo Mercedez Benz Unimog Concept omogoča otroku nadzorovano ali samostojno odkrivanje neposredne okolice v udobju lastnega vozila. Za popolno izkušnjo vožnje ima avtomobil žaromete, hupo, glasbo, vzmetenje in varnostni pas. Vrata se odprejo na obeh straneh.

Vozilo ima na armaturni plošči stikala za razne funkcije: gumb za vklop in izkop vozila (on/off), gumb za nastavljanje jakosti zvoka, MP3, USB priključek, gumb za izbiro možnosti vožnje avtomobila samostojno ali s starševsko enoto, možnost izbire vožnje naprej ali vzvratno, vzmetenje na zadnjih kolesih.

Primeren je za dva otroka. Vozilo upravlja otrok, ki se pelje ali odrasla oseba preko daljinskega krmila.

Lastnosti:
- maksimalna obremenitev je 30 kg,
- priložena 12 V polnilna baterija in polnilec,
- priložena starševska nadzorna enota 2,4 GHz.

Dimenzije izdelka so 130 x 85 x 84 cm.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.