Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Nuvita Vlažilec zraka

  • Vlažilnik zraka,
  • uporablja dva filtra: filter srebrovih ionov in keramični filter,
  • prostornina rezervoarja je 2l,
  • zadošča za 9 ur neprekinjenega delovanja,
  • aparat se samodejno izklopi, ko v rezervoarju zmanjka vode,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Nuvita 1823 vlažilnik zraka uporablja dva filtra: filter srebrovih ionov in keramični filter, ki je zaradi svojih naravnih lastnosti eden najboljših sistemov za filtriranje vode. Keramičen filter omogoča daljšo življensko dobo izdelka, saj je keramika material, ki zavira rast bakterij s čimer se izognemo sterilizaciji izdelka v primeru, da tega dalj časa ne uporabljamo. Vlažilec zraka Nuvita 1823 zagotavlja primerno vlažnost s pomočjo hladne pare, ki je neškodljiva in varna, saj aparat ne segreva vode za sterilizacijo in tako onemogoča pokodbe v primeru vroče vode. Za zagotovitev popolne filtracije vode in čistega zraka Nuvita 1823 uporablja tehnologijo z dvojnim filtrom (filter iz srebrovih ionov in keramični filter). Srebrni ionski filter čisti hladno paro, ki nastaja zahvaljujoč ultrazvoku. Zrak je torej očiščen bakterij, škodljivih za zdravje, ioni pa blagodejno vplivajo na dobro počutje družino. Drugi sestavni del filtrirnega sistema je keramični filter, ki očisti vodo v rezervoarju, preden jo razprši kot hladno paro (keramični filter zavira rast bakterij in mikrobov). Zahvaljujoč velikemu 2-litrskemu rezervoarju lahko aparat neprekinjeno deluje do 9 ur, s čimer zagotavlja konstantnost vlaženja skozi celo noč. Samodejni izklop ob pomanjkanju vode v rezervoarju omogoča izredno varno uporabo v nočnih urah tudi v otrokovi sobi. Za razliko od drugih konkurentov, ki ponujajo podoben izdelek s hlapanjem hladnega zraka, Nuvita vlažilec 1823 ni predmet problema tvorbe mikroorganizmov v vodi, tudi če jih dlje časa pustimo v rezervoarju ravno zaradi keramičnega filtra.

Zaradi tega je Ariasana2 edinstven izdelek na tržišču. Aparat se samodejno izklopi, ko v rezervoarju zmanjka vode. Prostornina rezervoarja je 2l , kar zadošča za 9 ur neprekinjenega delovanja.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.