Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

Nuvita Pribor za hranjenje s škatlico - pink

  • Barva pink
  • mreža, torbica je izdelana iz visokokakovostnega najlona,
  • vključuje silikonsko žvečilo,
  • 0% bisfenola A, Ftalati 0%,
  • lahko perete v pomivalnem stroju.
Nepogrešljiv pripomoček za odstavljanje otroka od prsi na naraven in varen način in za navajanje malčka na nove okuse in različno strukturirano trdo hrano.
Nepogrešljiv pripomoček za odstavljanje otroka od prsi na naraven in varen način in za navajanje malčka na nove okuse in različno strukturirano trdo hrano. Flavorillo pomaga otroku, da začne jesti sam in da se tudi izogne nevarnosti, da bi pogoltnil pre-velike kose hrane. Primerna je za hrano vseh vrst: sadje, zelenjavo, meso, ribe, kruh in piškote. Hrano narežite na majhne kose in jih položite v mrežico. V obdobju izraščanja zob lahko v mrežico položite košček ledu ali zamrznjenega sadja, da se otrok grize in si blaži bolečine v vnetih dlesnah.
Higienično in varno: mrežica je izdelana iz zelo kakovostnega najlona, primernega za stik s hrano. Za dodatno varnost lahko na mrežico pritrdite pokrovček. Ta ohranja čistost hrane, ko ste izven doma.
Vključuje silikonsko žvečilo, idealno za lajšanje neugodja / bolečin v otrokovih razdraženih dlesnah v obdobju izraščanja zob.
Na voljo je tudi dodatna /nadomestna mrežica.
Tehnični podatki
• 0% BPA
• 0% ftalatov
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.