Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Nuvita Digitalni ušesni termometer

Redna cena
29,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Izdelek ni na voljo v nobeni izmed poslovalnic
  • Digitalni ušesni termometer,
  • preprosto, hitro in natančno merjenje telesne temperature,
  • ima barvni zaslon, ki sveti v 3 barvah glede izmerjeno temperaturo,
  • ima pizredno natančen senzor, ki omogoča shranjevanje izmerjenih temperatur zadnjih 10 merjen,
  • priložen je etui za priročno shranjevanje,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Nuvita ušesni termometer 2071 omogoča preprosto, hitro in natančno merjenje telesne temperature. Termometer ima barvni zaslon, ki sveti v 3 barvah glede izmerjeno temperaturo: 35.0°C~37.4°C zelena barva, 37.5°C~38.0°C rumena barva in izmerjena temperatura od38.1°C do 42.9°C rdeča barva.

Termometer ima izredno natančen senzor, ki omogoča shranjevanje izmerjenih temperatur zadnjih 10 merjen z shranitvijo termina merjenja. Omogoča merjenje v °C in °F. Primeren za celo družino, tako za dojenčke, otroke, kot tudi odrasle. Priložen je etui za priročno shranjevanje.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.