Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Nutrino jabolko, breskva, jagoda in malina, 100g

  • Nutrino jabolko, breskva, jagoda in malina,
  • kašica iz jabolk, breskev, jagod in malin,
  • za starost od 8. meseca dalje,
  • neto količina: 100g
NUTRINO Kašica iz Jabolk, breskev, jagod in malin. Hrana za dojenčke in majhne otroke.

Za starost od 8. meseca. mesecev. Pasterizirano. Brez glutena. Sestavine: sadje 100 % (jabolko 65 %, breskev 22 %, jagoda 7 %, malina 6 %). Navodilo za pripravo: Iztisnite pire na žličko in ga dajte otroku, ko pa je dovolj star, ga lahko zaužije neposredno iz pakiranja. Ne segrevati v mikrovalovni pečici. V primeru, da sta pred odprtjem poškodovana embalaža ali pokrov, ne uporabljajte izdelka. Zelo pomembno je, da upoštevate navodila za pripravo. Navodila za shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi. Po odprtju hranite v hladilniku, ne dlje od 24 ur.

Pomembno: Pretirano sesanje sadne kaše iz embalaže lahko povzroči zobno gnilobo (karies). Zato otroka pri uživanju nadzorujte ali nahranite z žličko. Hranjenje z žličko priporočamo tudi zato, da otrok pridobi prave prehranske navade. Ne pustite, da otrok prepogosto in predolgo sesa iz vrečke. Ne pustite, da se otrok igra z vrečko ali pokrovčkom. Skrbite za redno higieno otrokovih zob.

Proizvajalec: Fabrika dečje hrane d.o.o. / Baby Food Factory LTD, Maršala Tita 206, 11272 Dobanovci, Republika Srbija, info@babyfoodfactory.com;

Neto količina 100g.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.