Nuna® Gugalnik Leaf Curv - Granite - Baby Center spletna trgovina
0
Nuna® Gugalnik Leaf Curv - Granite
REDNA CENA
249,99 €

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 934112

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

  • Gugalnik je primeren od rojstva do teže 60 kg,
  • z nežnim potiskom se stolček ziblje približno 2 minuti,
  • deluje brez električnega napajanja, baterij, hrupa,
  • oblazinjen z eko materiali (100% organski bombaž),
  • snemljiva in pralna podlaga,
  • enostaven zaklop nihanja,
  • teža: 6,01 kg,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Ležalnik Nuna LEAF CURV – mehek kot oblaček vašega malčka zaziblje v sladek spanec.

Oblikovalci priznane nizozemske blagovne znamke Nuna so navdih za obliko gugalnika / ležalnika LEAF CURV in za njegovo delovanje dobili ob opazovanju čudovitega prizora v naravi: lista na drevesu, ki zapusti vejo in se nežno zaziblje proti tlom.

Prijazna organska oblika oblazinjenega ležalnika iz 100% organskega bombaža bo vašega malčka nežno zazibala v sladek spanec. S pritiskom na gumb, ki se nahaja na dnu droga ležalnik tiho, brez povzročanja hrupa vašega malčka ziblje približno 2 minuti. Ležalnik Nuna LEAF CURV deluje brez električnega napajanja in za delovanje ne potrebuje baterij. Oponaša obliko lista in njegovo gibanje, ko se ta v nežnem plavajočem ritmu spušča proti tlom. Prijetno zibanje otroku nudi občutek varnosti, ugodja in pomirjenosti.

To je dizajnerski počivalnik, ki bo vašega malčka crkljal celo otroštvo, saj je njegova nosilnost kar 60 kg, z uporabo pa lahko pričnete takoj ob rojstvu. Ležalnik Nuna LEAF CURV je prijazen počivalnik, v katerem dojenček lahko spi, počiva ali se igra. Za igro je na voljo dodatek: igralni lokom s setom visečih igrač, ki pozitivno vpliva na otrokov razvoj motorike in čutnih zaznav.

Ležalnik Nuna LEAF CURV je lahek in zelo stabilen. Primeren je za notranjo in zunanjo uporabo. Na voljo sta tudi strešnik, ki malčka na domačem balkonu, vrtu ali na domači terasi ščiti pred sončnimi žarki in zaščitna mreža pred mrčesom, ki ga doma ali na dopustovanju varuje pred srbečimi piki in nadležnimi komarji.

Lastnosti gugalnika NUNA LEAF CURV:

- Z nežnim potiskom se stolček ziblje približno 2 minuti,
- idealen za čudovit videz otroške sobice,
- deluje brez električnega napajanja, baterij, hrupa,
- oblazinjen z eko materiali (100% organski bombaž),
- notranje oblazinjenje nudi ekstra udobje,
- brez uporabe škodljivih kemikalij,
- snemljiva in pralna podlaga,
- enostaven zaklop nihanja za čas hranjenja ali igre,
- enostavno zlaganje in shranjevanje,
- idealen naklon za hranjenje, spanje ali igro,
- raste skupaj z otrokom,
- zmore obremenitev do 60 kg in ga lahko otrok dolgo uporablja kot svoj foteljček,
- sestava: 100% organski bombaž.

Specifikacije gugalnika Nuna Leaf Curv:

- Uporaba: od rojstva do 60 kg,
- dimenzije (višina x širina x dolžina): 46 x 71 x 72,7 cm,
- teža: 6,01 kg.

Dodatki (naprodaj ločeno):

- lok z igračkami,
- zaščitna strešica z mrežico proti mrčesu,
- LEAF WIND - naprava za neprekinjeno gibanje gugalnika.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA U ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida ter vsa začetna mleka.