Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Nuk Welcome darilni set za dojenčka

Redna cena
28,99
Vrednost s popustom
14,49
Velja do odprodaje zalog
  • Od rojstva dalje,
  • 1x duda (0-6 m),
  • 1x škatlica za dudo,
  • 1x krtača,
  • 1x škarjice,
  • 1x grizalo,
  • 1x set za učenje nege zob,
  • 1x kozmetična torbica.
Set vsebuje:

- 1x NUK dudo (0-6 mesecev) silikon NUK dude po obliki spominjajo na materino bradavico in se povsem prilegajo malčkovi ustni votlini. NUK dude po obliki spominjajo na materino bradavico in se povsem prilegajo malčkovi ustni votlini. Ima naravno obliko. NUK AIR SYSTEM prepušča zrak, zato da duda ostaja mehka in ohranja obliko. Tveganje za nepravilno rast malčkovih zobkov je minimalno. Izdelek ustreza standardu EN1400.
- 1x škatlica za dudo poskrbi, da bo duda na varnem do naslednje uporabe. Brez BPA.
- 1x Otroška krtača je namenjena vsakodnevni uporabi za nežno masažo otroškega lasišča.
- 1x otroške škarjice z zaobljeno konico, pokrovom za shranjevanje.
- 1x Nuk Grizalo v obliki kroga - 3 - 12 m, Hladen obroček – za dolgotrajno hlajenje brez tekočinskega polnila. Klasičen obroček – čvrsta oblika za intenzivno masažo. Obročka sta primerna za malčke od 3 – 12 mesecev. Nežno masirata dlesni in blažita bolečine ob dobivanju prvih zobkov. Zaradi ergonomične oblike sežeta v vse dele malčkove čeljusti. Hladilni del (»Cool«) položite v hladilnik (ne v zamrzovalnik) - ko je ohlajen, ga pritrdite v hladilni obroček. Tako zagotovite učinkovito hlajenje z udobnim ročajem. Obročka sta izdelana iz kvalitetne plastike.
- 1x Ščetki za nego otroških zob sta različne velikosti. Prva ščetka je daljša, zato je primerna za skupno čiščenje zob pod nadzorom staršev. Druga pa je krajša in poleg ima priložen ščitek, ki preprečuje, da bi si otrok ščetko potisnil pregloboko v usta, zato pranje lahko opravi čisto sam. Otrok se bo ob prvem samostojnem pranju s setom Nuk počutil samostojno.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.