Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Nuk Termometer Flash

Redna cena
42,39
Vrednost s popustom
21,20
Velja do odprodaje zalog
Artikla ni na zalogi
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Trebnje
Lenart
Trbovlje
Lendava
  • Izjemno hiter in natančen,
  • več načinov merjenja,
  • merjenje z razdalje 3 cm (brez dotika),
  • zvočno opozorilo za povišano temperaturo,
  • funkcija pomnenja,
  • prikaz v °C in °F,
  • pokrivalo za sondo,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Termometer Flash je izjemno hiter in natančen. Omogoča higienično merjenje temperature, saj le-to merimo z razdalje 3 cm od otrokovega čela (merjenje brez dotika). Pri povišani temperaturi boste zaslišali zvočno opozorilo. Omogoča več načinov merjenja temperature.

1. Merjenje na čelu

NUK Thermometer Flash je zasnovan za merjenje telesne temperature brez dotika ter je zato zelo higienski in brez pomisleka primeren tudi za dojenčke. Nežna in natančna določitev temperature v samo eni sekundi. Primeren tudi za speče dojenčke.

2. Merjenje temperature prostora in površin

Poleg tega omogoča tudi enostavno in varno merjenje temperature površin (kot so kopalna voda ali hrana za dojenčke).

3. Digitalni zaslon

Vrednosti meritev se prikažejo na digitalnem zaslonu v °C in °F. Temperature se shranjujejo za spremljanje sprememb. Termometer naredi tudi akustično opozorilo v primeru povišane temperature. Termometer ima vstavljeno baterijo in je takoj pripravljen za uporabo.

Priložena je tudi 1 litijska baterija CR2032x1 (v termometru) in navodila za uporabo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.