Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Nuk steklenička Nature Sense - steklo - 120 ml

  • steklenička Natur Sense,
  • 120ml,
  • zdelana iz kvalitetnega borosilikatnega stekla - še posebej odporna in kristalno čista,
  • priloženi je silikonski cucelj S – 0-6 mescev.
Steklenička je izdelana iz kvalitetnega borosilikatnega stekla - še posebej odporna in kristalno čista. Priloženi je silikonski cucelj S – 0-6 mescev.

Cucelj Nature Sense je bližje materinim prsim, kot še nikoli doslej-otroku nudi maksimalno naravni občutek. Ima ortodontsko NUK obliko in izrazito široko oporo za ustnice. Omogoča izmenjavo dojenja in hranjenja po steklenički. Ima inovativen NUK AIR SYSTEM, ki zmanjšuje možnost trebušnih krčev pri dojenčku zaradi škodljivega požiranja zraka. Ima izredno mehko konico, ki je še posebej fleksibilna in se v ustih prilagaja na podoben način kot materina bradavica pri dojenju. Na cuclju je več drobnih odprtinic za pitje – enako kot pri materini bradavici, zato zagotavlja nemoten naravni tok hranjenja.

Za stekleničke NATURE SENSE so na voljo cuclji NATURE SENSE:
Na voljo sta dve velikosti cuclja s tremi različnimi odprtinami za pretok tekočine

1. 0-6 mesecev (S – 3 odprtinice, M-6 odprtinic, L-9 odprtinic)
2. 6-18 mesecev (S-3 odprtinice, M-6 odprtinic, L-9 odprtinic)

Cucelj je izdelan iz silikona – material brez bisfenola A (v skladu z Direktivo EU 2011/8/EU)

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.