Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Nuk Posodica s tlačilko

Redna cena
10,59
Vrednost s popustom
5,30
Velja do odprodaje zalog
Artikla ni na zalogi
  • Za pripravo sveže hrane,
  • tlačilka z zobci in luknjicami preprosto mečka hrano,
  • protidrsno varovalo,
  • možno gretje v mikrovalovni pečici,
  • možno pomivanje v pomivalnem stroju,
  • na voljo v 2 barvah.
Pripravite svežo otroško hrano v trenutku z novo NUK posodico s tlačilko. Tlačilka z zobci in luknjicami enostavno zmečka in zdrobi željeno hrano v posodici. Ima tudi protidrsno podlago, da vam pri pripravi hrane ne bo drselo.
Posodica in tlačilka sta primerno za pogrevanje v mikrovalovni pečici in pranje v pomivalnem stroju. Na voljo je v 2 barvah, želeno barvo pripišite v naročilu.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.