Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Nuk Parni sterilizator 2v1

  • Primerno za sterilizacijo 5 izdelkov NUK,
  • dodatki niso vključeni,
  • 2 funkciji,
  • zdrava priprava hrane,
  • ohrani se vitamine in ostale elemente v hrani.

NUK Parni sterilizator 2v1 je primeren za vse NUK stekleničke, ki služijo za hranjenje. Za varno in zanesljivo uporabo sterilizirajte do 5 NUK stekleničk, dud in pripomočkov. Stekleničke in dodatki niso vključeni. Enostaven za uporabo. Okolju - prijazna sterilizacija s paro in brez kemikalij. 1 naprava = 2 funkciji. Lahko se uporablja brez dodatnih sestavnih delov, hrana pa se lahko pripravi na zdrav način tudi za starejše dojenčke in celo med nosečnostjo. vsi bistveni vitamini in elementi ostanejo v hrani. sodobna tehnologija in praktična funkcionalnost s sodobnim oblikovanjem. VDE-testiran in CE-potrjenim certifikatom. 220-240 voltov.

·         - Primerno za sterilizacijo 5 izdelkov NUK,

·         - Dodatki niso vključeni,

·         - 2 funkciji,

·         - Zdrava priprava hrane,

      -  Ohrani se vitamine in ostale elemente v hrani.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.