Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Nuk Mešalnik hrane

Redna cena
139,99
  • Mešalnik za ribo, meso, sadje, zelenjavo,
  • za pripravo do 900 ml hrane ,
  • vključena brošura z recepti in nasveti in lopatica.
Z Baby Meni hrane NUK procesor dobili svojega otroka po dojenju tako zdravo hrano, kot je mleko. S to napravo lahko hitro pripravite rezance ali pire ali kuhamo rib, mesa in zelenjave. Mešalnik je še posebej primeren za čas, ko se otrok prične navajati na trdo hrano.
V multipraktiku lahko pripravite vsaj 900 ml hrane. Priložena je brošura s koristnimi nasveti in uravnoteženimi recepti.
Z vključeno lopatico lahko previdno in varno dvignete vroče vstavke iz multipraktika. Vsi deli multipraktika se lahko temeljito očistijo v pomivalnem stroju. Set vsebuje priloženo lopatico in recepte.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.
Blagovna znamka Nuk
Model 10256304
Širina 345
Višina 272
Dolžina 186
Teža (kg) 2,6
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.