Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Nuk Mešalnik hrane

  • Mešalnik za ribo, meso, sadje, zelenjavo,
  • za pripravo do 900 ml hrane ,
  • vključena brošura z recepti in nasveti in lopatica.
Z Baby Meni hrane NUK procesor dobili svojega otroka po dojenju tako zdravo hrano, kot je mleko. S to napravo lahko hitro pripravite rezance ali pire ali kuhamo rib, mesa in zelenjave. Mešalnik je še posebej primeren za čas, ko se otrok prične navajati na trdo hrano.
V multipraktiku lahko pripravite vsaj 900 ml hrane. Priložena je brošura s koristnimi nasveti in uravnoteženimi recepti.
Z vključeno lopatico lahko previdno in varno dvignete vroče vstavke iz multipraktika. Vsi deli multipraktika se lahko temeljito očistijo v pomivalnem stroju. Set vsebuje priloženo lopatico in recepte.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.