Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Nuk Darilni set za deklice

Redna cena
15,99
Vrednost s popustom
8,00
Velja do odprodaje zalog
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Od 6. meseca dalje,
  • 1x lonček za učenje pitja 150 ml (6-18 m),
  • 1x duda Trendline 6-18 m,
  • 1x pokrovček za dudo,
  • 1x škatlica za dudo.
Set vsebuje:

1x NUK First Choice stekleničko za učenje pitja 1510 ml z nedrsečo površino in ustnikom iz silikona. Primerna je za starost 6 mesecev+. Ne poliva. Prehod iz dude na lonček - z NUK stekleničko za učenje pitja: Da se malčki naučijo piti sami, je pomemben korak v otrokovem razvoju. NUK učna steklenička ima mehak silikonski nastavek za pitje, ki preprečuje polivanje. Preizkušena oblika olajša prehod iz stekleničke ali dojenja na pitje brez vaše pomoči. Integrirani NUK zračni sistem izenačuje pritisk v steklenici in pomaga zmanjšati kolike, saj malčki tako zaužijejo manj zraka. Zahvaljujoč svojim ergonomsko oblikovanim ročajem omogoča malčkom še preprostejše pitje. Steklenica je enostavna za razstaviti in očistiti.NUK učno stekleničko lahko kombiniramo z vsemi drugimi izdelki v liniji NUK First Choice
- 1x Trendline Night/Day duda s pokrovom v velikosti 2 (6 - 18 mesecev). Silikonska. NUK dude po obliki spominjajo na materino bradavico in se povsem prilegajo malčkovi ustni votlini. NUK dude po obliki spominjajo na materino bradavico in se povsem prilegajo malčkovi ustni votlini. Ima naravno obliko. NUK AIR SYSTEM prepušča zrak, zato da duda ostaja mehka in ohranja obliko. Tveganje za nepravilno rast malčkovih zobkov je minimalno. Izdelek ustreza standardu EN1400.
- 1x škatlica za dudo, ki poskrbi, da bo duda na varnem do naslednje uporabe. Brez BPA.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.