Nerf Nerf Ultra Dorado metalec - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Nerf Nerf Ultra Dorado metalec
52,99 €
REDNA CENA
52,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovnih dni

Šifra (SKU): 971342

  • Metalec Ultra Dorado,
  • priloženih 12 zlatih puščic Nerf Ultra,
  • za 8+ let,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Doživi ultimativno Nerf zabavo! Prestižno oblikovan ročni metalec Nerf Ultra Dorado ima zlate podrobnosti in edinstvene, zlate Nerf Ultra puščice.

Motoriziran Nerf Ultra Dorado ročni metalec omogoča hitro vstavljanje puščic z zadnje strani. V metalec lahko hkrati vstaviš 6 Nerf Ultra puščic. Posebne, zlate Nerf Ultra puščice so lahke, inovativne in edistvenega zlatega izgleda. Namenjene so le za uporabo z Nerf Ultra ročnimi metalci.

Nerf Ultra puščice letijo dlje kot vse ostale Nerf puščice!

Nerf Ultra so napredno oblikovani ročni metalci, ki zagotavljajo izredno hitrost in natančnost tudi pri velikih razdaljah. Nerf Ultra ročni metalci dosegajo velik domet tudi zahvaljujoč posebnim Nerf Ultra puščicam. Prestavite Nerf igro na nov nivo!

Priloženih je 12 zlatih puščic Nerf Ultra, ki so namenjene le za uporabo z ročnimi metalci Nerf Ultra.

Opomba: Za delovanje potrebuje 6 × 1,5V AA baterijo (baterije niso priložene). Nerf Ultra ročni metalci so kompatibilni le s puščicami Nerf Ultra.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.