Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Nerf Nerf Ročni metalec Elite Warden 2.0

Redna cena
31,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Ročni metalec Elite Warden 2.0,
  • Rough Cut 2x4 ročni metalec,
  • priloženih 8 originalnih puščic Nerf Elite,
  • domet do 26 metrov,
  • za 8+ let,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Puščice lahko enostavno naložiš iz sprednje strani in hkrati izstreliš kar 2! Naloži v ročni metalec 8 puščic naenkrat in jih eno za drugo hitro izstreli proti svoji tarči s pomočjo posebnega mehanizma!

Nerf Elite Rough Cut 2×4 metalec lahko izstreli puščice kar do 26 m daleč!

Pakiranje vključuje: 1 Rough Cut 2×4 ročni metalec in 8 Nerf Elite puščic

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.