Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Nerf Nerf Ročni metalec Elite Trio 2.0

Redna cena
10,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Ročni metalec Elite Trio 2.0,
  • priloženih 6 originalnih puščic Nerf Elite,
  • domet do 27 metrov,
  • za 8+ let,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Nepogrešljiv ročni metalec za vse Nerf spopade in poligone ima taktično šino in omogoča nadgradnjo.
V ročni metalec lahko vstaviš tri puščice hkrati, eno nad drugo. Pritisni sprožilec, da puščice eno za drugo poženeš v zrak.

Ročni metalec ima priloženih 6 originalnih puščic Nerf Elite. Tri puščice vstavi v ročni metalec in eno po eno izstreli na razdalji do 27m! Tri dodatne puščice pa si pripravi za ponovno polnjenje.

Vsebina seta: ročni metalec, 6 Nerf Elite puščic. Material: plastika, pena

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.