Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Nerf Nerf Nitro Kaskaderski Set

Redna cena
5,99
Vrednost s popustom
2,99
Velja do odprodaje zalog
  • Nerf Nitro Kaskaderski set,
  • v setu sta kaskaderski pripomoček in vozilo iz pene,
  • uporaba z Nerf Nitro izstreljevalcem (naprodaj ločeno),
  • na voljo različni kompleti - izbranega zapišite v opombe naročila,
  • za 5+ let,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Vsebuje majhne dele. Nevarnost zadušitve.
Z Nerf Nitro kaskaderskim kompletom lahko zgradite velike kaskaderske proge! Komplet vključuje 1 kaskaderski pripomoček in 1 vozilo iz pene, ki je namenjeno za doseganje velike hitrosti in premagovanje velikih razdalj. Namenjeno za uporabo z Nerf Nitro izstreljevalcem. Vsak izstreljevalec in komplet naprodaj ločeno.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.