Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Nerf Nerf Modulus Mediator

Redna cena
29,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Ljubljana BTC
Ljubljana Šiška
Ljubljana Nama
Krško
  • Nerf Modulus mediator,
  • namestite lahko številne dodatke iz serije Modulus (naprodaj ločeno),
  • primerno za starost 8+.
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Vsebuje majhne dele. Nevarnost zadušitve. OPOZORILO:Ne merite v oči ali obraz. Uporabljajte samo originalne nerf puščice, ostale morda ne ustrezajo standardu. Ne spreminjajte izstreljevalca ali puščic.
Prilagodljivost kot je še niste doživeli. Na Nerf Modulus Mediator lahko namestite številne dodatke iz serije Modulus (naprodaj ločeno) in tako lahko sestavite vec kot 1.000 različic tega izjemnega metalca.

Metalec Mediator omogoča tako potezno streljanje kot tudi izstreljevanje pušcic v super valovih! Bodite pripravljeni na vse, kar vas lahko preseneti v Nerf bitki!

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.