Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Nerf Nerf Modulus Firepower Upgrade

Redna cena
21,99
Artikla ni na zalogi
  • Nerf Modulus Firepower Upgrade sort,
  • na voljo sta dva različna kompleta,
  • komplet Mediator barrel vključuje cev in 3 Elite puščice.,
  • primerno za starost 8+.
  • artikel je v večih barvah, željeno barvo sporočite pod opombe naročila,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Vsebuje majhne dele. Nevarnost zadušitve. OPOZORILO:Ne merite v oči ali obraz. Uporabljajte samo originalne nerf puščice, ostale morda ne ustrezajo standardu. Ne spreminjajte izstreljevalca ali puščic.
Nadgradite moč Modulus metalca z Ognjeno močjo! Na voljo sta dva različna kompleta, s katerima lahko svoj Modulus metalec prilagodite svojim željam! Komplet Mediator stock vključuje prostor za shranjevanje puščic, izstreljevalec in 4 Elite puščice. Komplet Mediator barrel vključuje cev in 3 Elite puščice. (Vsak na prodaj ločeno.)S pomožnim metalcem bodo pripravljeni na vsa presenečenja Nerf bitke! Bodite nepremagljivi z nepogrešljivim kompletom za vsako Nerf bitko!

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.