Nerf Nerf Microshots r Ročni Metalec - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Nerf Nerf Microshots r Ročni Metalec
REDNA CENA
9,99 €

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 816142

  • Nerf Microshots ročni metalec,
  • vsebina: 1x Nerf Mega Megalodon,
  • želeno barvno kombinacijo napišite v opombe naročila,
  • starost 8 let +
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Vsebuje majhne dele. Nevarnost zadušitve. OPOZORILO:Ne merite v oči ali obraz. Uporabljajte samo originalne nerf puščice, ostale morda ne ustrezajo standardu. Ne spreminjajte izstreljevalca ali puščic.
Izstrelite se v veliko zabavo s serijo ročnih metalcev Nerf MicroShots, ki vključuje mini različice priljubljenih izstreljevalnikov Nerf za zbiranje (vsak naprodaj ločeno). Vsak ročni metalec izstreljuje po 1 puščico in pride v kompletu z 2 puščicama Elite. Naloži 1 puščico v ročni metalec, ročaj povleci nazaj, da ga pripraviš na streljanje, nato pa povleci sprožilec, da izstreliš puščico! Set vsebuje: 1 MicroShots ročni metalec in 2 Elite puščici.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015