Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Nerf Nerf Mega Rotofury Ročni Metalec

Redna cena
34,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Baby Center Ljubljana Center Nama PE56
  • Nerf Mega Rotofury Ročni metalec,
  • vsebina: 1x Nerf Mega Rotofury,
  • starost 8 let +
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Vsebuje majhne dele. Nevarnost zadušitve. OPOZORILO:Ne merite v oči ali obraz. Uporabljajte samo originalne nerf puščice, ostale morda ne ustrezajo standardu. Ne spreminjajte izstreljevalca ali puščic.
Mega Ciklonski udar je izstreljevalec z vrtečim bobnom, v katerega lahko vstaviš kar 6 puščic naenkrat. Izstreljevalec ima Mega moč, ki pa jo lahko nadziraš kar z eno roko in s pritiskom na gumb izstreliš do 6 puščic naenkrat Preseneti svojo tarčo kar na razdalji do 25 metrov.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.