Nerf Nerf Mega Bulldog Ročni Metalec - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Nerf Nerf Mega Bulldog Ročni Metalec
REDNA CENA
29,99 €

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 816120

  • Nerf Mega Bulldog Ročni metalec,
  • vsebina: 1x Nerf Mega Bulldog,
  • starost 8 let +
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Vsebuje majhne dele. Nevarnost zadušitve.OPOZORILO:Ne merite v oči ali obraz. Uporabljajte samo originalne nerf puščice, ostale morda ne ustrezajo standardu. Ne spreminjajte izstreljevalca ali puščic.
Že z 1 hitro in enostavno potezo boš lahko spremenil način uporabe izstreljevalnika Bulldog, ki izstreljuje puščice AccuStrike Nerf Mega. Premakni ročaj za spreminjanje načinov z 1 hitro in enostavno potezo!

Bodi pravi buldog na bojišču z izstreljevalnikom Nerf AccuStrike Mega Bulldog! Ročni metalec Bulldog ti omogoča streljanje z najbolj natančnimi puščicami Nerf Mega, saj mu je priloženih 6 puščic AccuStrike Nerf Mega, zasnovanih za natančnost.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015