Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Nerf Nerf komplet 12 Elitnih Puščic

Redna cena
5,49
Artikla ni na zalogi
  • Nerf 12 puščic v kompletu,
  • sušenje v 24 urah,
  • ohrani teksturo in barvo,
  • za starost 8+.
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Vsebuje majhne dele. Nevarnost zadušitve.
V vročici Nerf Elite bitke metalcev se hitro izgubi sled za kakšno puščico. Bodite brez skrbi, s kompletom 12 dodatnih Nerf Elite puščic lahko nadomestite puščice vsakega Nerf Elite, Modulus, Fortnite ali Microshots metalca. Ali pa preprosto povečate nabor svojih puščic in svoje možnosti za zmago.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.