Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Nerf Nerf Fortnite TS Ročni Metalec

Redna cena
54,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Nerf Fortnite RL ročni metalec,
  • vsebina: 1x Nerf Fortnite RL,
  • starost 8 let +
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Vsebuje majhne dele. Nevarnost zadušitve.OPOZORILO:Ne merite v oči ali obraz. Uporabljajte samo originalne nerf puščice, ostale morda ne ustrezajo standardu. Ne spreminjajte izstreljevalca ali puščic.
Preselite bitke Fortnite v realnost s tem izjemnim ročnim metalcem Nerf Mega navdihnjenim s popularno video igro Fortnite. Fortnite TS1 je po obliki in barvah natančna replika ročnega metalca iz video igre, v katerega lahko vstavite 4 puščice na enkrat. Povlecite ročico in pritisnite sprožilec, da izstrelie posametno pušico. Priloženih je 8 originalnih puščic Nerf Mega iz prožne pene in z votlimi konicami. Ročni metalec ima prostor za shranjevanje 4 dodatnih puščic za hitro ponovno polnjenje. Ne potrebuje baterij.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.