Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Nerf Nerf Fortnite RL Ročni Metalec

  • Nerf Fortnite RL ročni metalec,
  • vsebina: 1x Nerf Fortnite RL,
  • starost 8 let +
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Vsebuje majhne dele. Nevarnost zadušitve. OPOZORILO:Ne merite v oči ali obraz. Uporabljajte samo originalne nerf puščice, ostale morda ne ustrezajo standardu. Ne spreminjajte izstreljevalca ali puščic.
Nerf Fortnite RL ročni izstreljevalec je navdihnjen z istreljevalnikom, ki se uporablja v video igri Fortnite. To je popolna replika virtualnega izstreljevalnika! Preselite igro v resnično življenje in s prijatelji odigrajte prave Fortnite bitke. Izstreljevalnik lahko izstreli eno rušilno raketo naenkrat in je namenjen za hiter tempo igre: naložite raketo v cev s sprednje strani, potisnite ročico naprej, da cev raztegnete in potisnite ročico nazaj, da raketa poleti v zrak. Priloženi sta 2 originalni Nerf Fortnite Elite raketi iz prožne pene in z votlo konico.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.