Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Nerf Nerf Elitni Ročni Metalec Firestrike

Redna cena
14,99
Artikla ni na zalogi
  • Elitni ročni metalec - Firestrike,
  • je eleganten, kompakten,
  • ima sistem za merjenje z rdečim žarkom,
  • zadane tarčo do 22m,
  • za delovanje potrebni 2 x AAA 1,5V bateriji - nista priloženi,
  • za starost od 8 leta dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Vsebuje majhne dele. Nevarnost zadušitve. OPOZORILO:Ne merite v oči ali obraz. Uporabljajte samo originalne nerf puščice, ostale morda ne ustrezajo standardu. Ne spreminjajte izstreljevalca ali puščic.
Eleganten, kompakten izstreljevalec Firestrike ima poseben sistem za merjenje. Enostavno zadeni svojo tarčo s pomočjo rdečega žarka. Popoln za streljanje v temi. Zadeni tarčo oddaljeno do 22 m. V kompletu s 3 puščicami. Za delovanje sta potrebni 2 x AA 1,5V bateriji - nista priloženi.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.