Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Nerf Nerf Elite Titan CS50 Ročni Metalec

Redna cena
129,99
Artikla ni na zalogi
  • Nerf Elite Rough Titan CS50 ročni metalec,
  • vsebina: 1x Nerf Elite Titan CS50, 50 Nerf Elite Puščic,
  • starost 8 let +
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Vsebuje majhne dele. Nevarnost zadušitve. OPOZORILO:Ne merite v oči ali obraz. Uporabljajte samo originalne nerf puščice, ostale morda ne ustrezajo standardu. Ne spreminjajte izstreljevalca ali puščic.
Nameri tarče z močjo in velikostjo ogromnega ročnega izstreljevalnika Nerf Elite Titan CS-50! Ta gromozanski ročni metalec je v celoti motoriziran za hitro izstreljevanje puščic in ima boben s 50 puščicami, ki sproži nevihto 50 puščic. Vključuje 50 upuščic Nerf Elite. Zaženi motor in povleci sprožilec, da igralno polje zasuješ s točo puščic. Boben se vrti, ko izstreljuje nevihto puščic, pred katero bodo začeli bežati prav vsi nasprotniki. Za delovanje potrebuje 4 x LR6 1,5V baterije - niso priložene.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.