Nerf Nerf Elite Shellstrike DS6 Ročni Metalec - Baby Center spletna trgovina
0
Nerf Nerf Elite Shellstrike DS6 Ročni Metalec
22,99 €
REDNA CENA
22,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 916084

  • Nerf Elite Shellstrike DS6 Ročni Metalec,
  • vsebina: 6 original puščic Nerf Elite ter 2 nabojnikoma, ki lahko shranjujeta po 3 puščice,
  • starost 8 let +
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Vsebuje majhne dele. Nevarnost zadušitve.OPOZORILO:Ne merite v oči ali obraz. Uporabljajte samo originalne nerf puščice, ostale morda ne ustrezajo standardu. Ne spreminjajte izstreljevalca ali puščic.
Zadeni tarčo s plazom treh puščic! Vstavi puščice v nabojnik, odpri zapah, nabojnik vstavi v metalec in že se akcija lahko začne! Shellstrike pride v kompletu s 6 originalnimi puščicami Nerf Elite ter 2 nabojnikoma, ki lahko shranjujeta po 3 puščice. Oba nabojnika lahko shraniš na ohišju metalca, da sta vedno pri roki za ponovno polnjenje metalca in neprekinjeno zabavo! Povleci sprožilec, da tri puščice hkrati švignejo v zrak!

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015