Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Nerf Nerf Alpha Strike Wolf LR 1 ročni metalec

  • Alpha Strike Wolf LR 1 ročni metalec,
  • v treh hitrih korakih vstavite, pripravite in izstrelite puščice,
  • ima vgrajen daljnogled,
  • primerno od 8. leta starosti naprej,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
V treh hitrih korakih vstavite, pripravite in izstrelite puščice! Ne potrebuje baterij in je izjemno enostaven za uporabo.

Wolf LR 1 ročni metalec ima vgrajen daljnogled, ki omogoča še bolj natančno ciljanje tarče. Ročni metalec ima priloženih 12 originalnih Nerf Elite puščic s prožne pene in z votlo konico.

Primeren za otroke od 8 leta starosti dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.