Nerf Nerf Elite 2.0 Flip 16 ročni metalec - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Nerf Nerf Elite 2.0 Flip 16 ročni metalec
64,99 €
REDNA CENA
64,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovnih dni

Šifra (SKU): 1075216

  • Nerf Elite 2.0 Flipshots Flip-16,
  • ima 16 cevi - 4 obrnjene naprej in 4 nazaj,
  • vsebuje 16 puščic iz pene Nerf Elite 2.0,
  • za starost od 8 leta dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Nerf Elite 2.0 Flipshots Flip-16 zagotavlja veliko akcije!
Izstreljevalnik ima 16 cevi - 8 obrnjenih naprej in 8 nazaj. Puščice lahko izstrelite iz osmih cevi, obrnjenih naprej, nato pa še iz 8 cevi, obrnjenih nazaj tako, da jih pred pričetkom izstrelitve puščic obrnete naprej.
Cevi, ki so obrnjene v različnih smereh, so povezane skupaj, tako da jih je mogoče enostavno vrteti s potegom za ročaj. Istočasno lahko sprožite 1 ali 2 puščici. Sprožilec se potegne do polovice, da se sproži 1 puščica ali pa povlečete sprožilec do konca in izstreli 2 puščici naenkrat.
Izstreljevalec ima naslon za ramena za večjo natančnost.
Vsebuje 16 puščic iz pene Nerf Elite 2.0. Priporočena je zaščita oči (ni priložena).

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.