Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

Mutsy Torba za pripomočke Igo - Pure Fog

Redna cena
87,99
Dostava: 2 do 4 delovne dni
Izdelek je na voljo v poslovalnicah:
Koper
Ljubljana Rudnik
  • Dimenzije: 37 x 30 x 14 cm,
  • nastavljiva po dolžini,
  • oblazinjen naramni jermen,
  • razdeljeno na več predalčkov.
Torba za pripomočke Igo vas bo prepričala zaradi svoje funkcionalnosti, oblike in modernega dizajna. Ima praktične dimenzije: 37 x 30 x 14 cm. Možno jo je nastaviti po dolžini, hkrati pa ima tudi oblazinjen naramni jermenček, za udobno nošenje.
Da bo v torbi red je le ta razdeljena na več delov. Osrednji, največji del se odpira z zadrgo, poleg se nahaja dodaten predal za zlaganje previjalnih pripomočkov, spredaj pod pokrovom pa še predal za ostale pripomočke. Na pokrovu sta še dva manjša žepka za stvari, ki morajo biti vedno pri roki.
BONUS NA KARTICO – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. *KLUBSKA CENA PO ODŠTETEM BONUSU – končna vrednost izdelka v akciji po odštetem bonusu. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" bonus na kartico, klubska cena po odštetem bonusu, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini.