Multi-Mam LactaMax šumeče tabletke, 20 tablet Multi-Mam - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Multi-Mam LactaMax šumeče tabletke, 20 tablet Multi-Mam
10,99 €
REDNA CENA
10,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovnih dni

Šifra (SKU): 940308

  • Podpira dojenje in produkcijo materinega mleka.,
  • Pomaga zmanjšati utrujenost in izčrpanost.
Osvežilno za doječe mamice Multi-Mam LactaMax je osvežilen napitek z okusom črnega ribeza, ki podpira dojenje in produkcijo materinega mleka. Hkrati pa tudi povečuje vnos tekočine, kar je med dojenjem zelo pomembno. Multi-Mam LactaMax je kombinacija vitaminov in izvlečkov, za katere je znano, da povečujejo produkcijo materinega mleka (galactagogues). Namenjen je uporabi med napornimi dnevi dojenja in odstavljanja. Multi-Mam LactaMax ne vsebuje mleka in je primeren tudi za ženske, ki so veganke kot tudi za ženske, ki so intolerantne na laktozo.

Ali je običajno, da vas skrbi, da ne proizvedete zadostno količino materinega mleka?
Multi-Mam LactaMax je osvežilen napitek z okusom črnega ribeza, ki podpira dojenje in produkcijo materinega mleka. Hkrati pa tudi povečuje vnos tekočine, kar je med dojenjem zelo pomembno. Multi-Mam LactaMax je kombinacija vitaminov in izvlečkov, za katere je znano, da povečujejo produkcijo materinega mleka (izvleček sabljastega triplata). Namenjen je uporabi med napornimi dnevi dojenja in odstavljanja. Multi-Mam LactaMax ne vsebuje mleka in je primeren tudi za ženske, ki so veganke kot tudi za ženske, ki so intolerantne na laktozo.

Koliko gaziranih napitkov lahko zaužijem vsak dan?
Ena šumeča Multi-Mam LactaMax tableta raztopljena v kozarcu vode (200ml) zajema eno gazirano pijačo. Na dan lahko zaužijete 4 tablete.

Sem vegetarijanka. Ali je Multi-Mam LactaMax primeren zame?
Da. Multi-Mam LactaMax je primeren za ženske, ki so vegetarijanke.

Ali lahko uživam Multi-Mam LactaMax skupaj z mojimi zdravili?
V primeru, da uživate zdravila, se pred pričetkom uporabe proizvoda Multi-Mam LactaMax posvetujte s svojim zdravnikom.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.