Mladinska Knjiga MKZ Zvezek pišem črke - morje - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Mladinska Knjiga MKZ Zvezek pišem črke - morje
REDNA CENA
1,90 €

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 38962

Izdelek na voljo samo v spletni trgovini.

  • Pišem črke,
  • 80 strani,
  • zvezek za pisanje,
  • primeren za prvo triletje osnovne šole,
  • 11mm črtovje.
Zvezek za pisanje z 11 mm črtovjem in pomožno sredinsko črto.

Mali zvezek za pisanje Pišem črke – želva je primeren za učence I. triletja osnovne šole. 11 mm črtovje in pomožna sredinska črta v črtovju učencu omogočata estetski zapis predvsem malih tiskanih in pisanih črk. Učenec se tako navadi na pravilno zapisovanje črk in s tem razvije lepo in razločno pisavo.

Slikovno-črkovna stavnica z zvezkom Pišem črke vedno z učencem - učence na notranjih platnicah zvezka spremlja »plonkec« o pravilnem zapisu posamezne črke (velike in male tiskane in pisane črke).
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.