Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Mladinska knjiga Barvalni blok: vozila

Redna cena
4,95
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Kočevje
Ptuj
Maribor Mercator
Jesenice
  • Broširana vezava,
  • 48 strani,
  • dimenzije: 27 x 20 cm.
V knjigi je cela vrsta različnih vozil, ki komaj čakajo, da se pokažejo v svoji pravi barvi. Bolj so pisana, bolje je. Z barvanjem bo otrok uril svoje ročne spretnosti, koordinacijo oči-roka, predvsem pa užival.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.