Milupa Žitna kašica - zdrob - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Milupa Žitna kašica - zdrob
REDNA CENA
3,29 €

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 04757

  • Po dopolnjenem 6. mesecu starosti,
  • brez glutena,
  • Bio (v skladu z uredbo Evropske unije o ekološki pridelavi),
  • brez mleka,
  • brez dodanega sladkorja,
  • lahko prebavljivo,
  • vsebuje življenjsko pomemben vitamin B,
  • brez dodanih arom, barvil in konzervansov,
  • 250 g.
Dojenčkov polnovredni obrok ekološke kakovosti iz Milupe. Med 6. in 12. mesecem starosti postaja otrok z vsakim dnem spretnejši in živahnejši ter tako resnično dejavno raziskuje svet okoli sebe. Ravno v tem obdobju so žita pomemben del uravnotežene otrokove prehrane. Uravnotežena mešanica žit je za to odlična osnova, saj otroku daje energijo in hranilne snovi. Žtna kašica vsebuje lahko topne kosmiče ekološke kakovosti, ki so primerni za različne obroke in jih lahko glede na starost in želje vašega otroka dopolnite ali obogatite za pripravo: okusne mlečne kašice, žitno-sadne kašice z mlekom. Žita v tej kašici so pridelana na ekološki način v skladu z uredbo Evropske unije in je iz 100% naravnih zrn. Kakovost zrn strogo nadzorujejo neodvisni strokovnjaki. Za izdelavo kašice žita z največjo skrbnostjo zmeljejo in jih nato predelajo v topne kosmiče. Škrob se s pomočjo toplote in vlage predela, da postane za otroka lahko prebavljiv.

Sestavine: riževa moka, koruzna moka, škrob iz tapioke, vitamin B1. Ekološko pridelano.

Samo naravno prisotni sladkorji, brez mleka, brez dodanega sladkorja, lahko prebavljivo, vsebuje življenjsko pomemben vitamin B1, brez dodanih arom, brez dodanih barvil, brez konzervansov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015