Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Dojenčkov polnovredni obrok ekološke kakovosti iz Milupe. Po 4. mesecu se otrok razvija izredno hitro. Aktivno začne raziskovati svoje okolje, ob tem pa se povečuje njegova potreba po energiji. Poleg mleka potrebuje tudi starosti primeren obrok. Riževa žitna kašica je za to odlična osnova. Vsebuje lahko topne riževe kosmiče najboljše ekološke kakovosti, ki so primerni za različne obroke in jih lahko glede na starost in želje vašega otroka dopolnite ali obogatite za pripravo: okusne mlečne kašice, žitno-sadne kašice z mlekom, obroka za stekleničko. Riž v tej kašici je pridelan na ekološki način v skladu z uredbo Evropske unije in je iz 100 % naravnih zrn. Kakovost zrn strogo nadzorujejo neodvisni strokovnjaki. Za izdelavo kašice mlada riževa zrna z največjo skrbnostjo zmeljejo in jih nato predelajo v topne kosmiče. Škrob se s pomočjo toplote in vlage predela, da postane za otroka lahko prebavljiv.

Sestavine: Žitarice (riževa moka 38,1 %), nadaljevalno mleko [(posneto mleko v prahu, demineralizirana sirotka v prahu (iz mleka), rastlinska maščoba (palmovo, repično, kokosovo in sončnično olje), stabilizator: sojin lecitin, kalcijev karbonat, mešanica vitaminov (vitamin C, niacin, pantotenat, vitamin E, vitamin B1, A, B6, folna kislina, vitamin K1, D3, biotin, vitamin B12), železov difosfat, cinkov sulfat, bakrov sulfat, kalijev jodid)], sladkor, maltodekstrin.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.