Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Milupa Nadaljevalno mleko Aptamil Pronutra + 4 - 800 g

 • 800 g,
 • nadaljevalno mleko za dojenčke,
 • od 24. meseca dalje,
 • prilagojene beljakovine,
 • dodane nenasičene maščobne kisline,
 • dodani nukleotidi,
 • velika vsebnost železa ter vitaminov A, C in D,
 • ne vsebuje saharoze,
 • dodani prebiotični oligosaharidi.

Vsaka mati želi zaščititi svojega dojenčka in mu dati najboljši začetek v življenje. Materino mleko vsebuje probiotike in prebiotične vlaknine (kot so GOS in FOS), ki vzpodbujajo zdravo prebavo in naravno pomagajo krepiti dojenčkov imunski sistem. V želji, da bi bila črevesna flora zalivančkov čim bolj podobna črevesni flori dojenih dojenčkov, to pomeni, da bi v črevesni flori prevladovala bifidobakterija, je nastal koncept dodati formuli prebiotične oligosaharide (fruktooligosaharidi- FOS in galaktooligosaharidi - GOS). FOS in GOS se v tankem črevesu ne razgradijo niti ne resorbirajo. V debelo črevo pridejo nespremenjeni in služijo kot hrana za razvoj črevesne bifidobakterije.

Prevladovanje bifidobakterije v črevesni flori ima številne koristne zdravilne učinke: Antibakterijski efekt z nižanjem pH v kolonu; nižji pH naj bi zniževal tudi aktivnost kancerogenih encimov v kolonu. Bifidobakterija izloča metabolite, ki delujejo inhibitorno na številne po Gramu pozitivne in po Gramu negativne patogene bakterije. Tvorba vitaminov, predvsem skupine B. Tvorba prebavnih encimov (kazein fosfataza in lizocim). Izboljša rezistenco na patogene bakterije z aktiviranjem imunskega sistema.

Nova receptura Aptamil Pronutra+, ki je nadomestil Aptamil GOS/FOS, zraven vseh osnovnih sestavin vsebuje:
 • patentirano mešanico probiotikov GOS/FOS, ki je podpora imunskemu sistemu dojenčka,
 • LCP oziroma ω 3 (DHA) in ω 6 (AA) nenasičene maščobne kisline, ki so potrebne za razvoj možganov, živčevja in očesne mrežnice,
 • nukleotide, semi esencialna hranila potrebna za močan imunski sistem.
Aptamil Pronutra+ pomeni 2x večjo vsebnost ω 3 nenasičenih maščobnih kislin (DHA), ter pri Aptamilu 3 in 4 še večjo koncentracijo železa in vitaminov A, D in C.
 
Sestavine: demineralizirana sirotka (iz mleka), rastlinska olja (palmino, repično in sončnično olje), laktoza (iz mleka), posneto mleko v prahu, koncentrat beljakovin sirotke (iz mleka), maltodekstrin, prehranske vlaknine (galakto-oligosaharidi (iz mleka), frukto-oligosaharidi), kalijev citrat, tavrin, holin klorid, L-askorbinska kislina, tavrin, emulgator (sojin lecitin), natrijev L-askorbat, natrijev citrat, železov sulfat, magnezijev klorid, kalijev klorid, cinkov sulfat, DL-alfa tokoferil acetat, nicotinamid, kalcijev D-pantotenat, pteroilmonoglutaminska kislina, bakrov sulfat, retinil palmitat, DL-alfa tokoferol, tiamin hidroklorid, holekalciferol, piridoksin hidroklorid, manganov sulfat, kalijev jodid, cianokobalamin, natrijev selenit, aroma (vanilija). 
 
Proizvajalec/Distributer: Nutricia Zaklady Produkcyjne Sp. Z.o.o. ul Marka z. Jemielnicy 1, 45-952 Opole, Poljska 

Država porekla: Poljska
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.