Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Milupa Aptamil 2+ - 600g

Redna cena
11,49
Artikla ni na zalogi
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Koper
Ljubljana Rudnik
Ljubljana Šiška
  • Aptamil 2+,
  • 600 g,
  • kot dopolnilna hrana malčkov starejših od 12 mesecev,
  • razvito s pomočjo prehranskih strokovnjakov,
  • idealna izbira za malčkov začetek dneva, za večerjo ali vmes,
  • Aptamil 2+ lahko vašemu otroku ponudite toplo ali hladno.
Aptamil 2+ 600g za malčke po 2. letu starosti Razvito s pomočjo prehranskih strokovnjakov
Vaš otrok se ne razvija nikoli tako hitro kot v prvih treh letih življenja: v povprečju podvoji telesno višino, 4 krat poveča telesno maso in postaja aktivnejši. Tudi njegov imunski sistem se razvija vse do 3. leta starosti. Zato imajo malčki posebne prehranske zahteve po določenih hranilih. Aptamil 2+ kot del raznolike prehrane pomaga v ključnih dnevnih trenutkih priskrbeti esencialna hranila, primerna njegovi starosti. Aptamil 2+ je idealna izbira za malčkov začetek dneva, za večerjo ali vmes, ko je potrebno podpreti njegov imunski sistem. Namigi: Za razvoj motoričnih spretnosti, ponudite vašemu otroku mleko za malčke iz kozarca. Aptamil 2+ lahko vašemu otroku ponudite toplo ali hladno. Aptamil 2+ je dober prispevek k uravnoteženi prehrani.

Mleko za malčke Aptamil 2+ vsekakor ponudite za pitje iz kozarčka ali čaše. Pri izraščanju prvih zobkov bodite pozorni na njihovo nego, še posebej pred spanjem. Otroku ponudite raznoliko in uravnoteženo prehrano ter skrbite za zdrav življenjski slog.

Aptamil 2+ Pronutra je namenjen za posebne prehranske namene in se lahko uporablja kot del raznolike prehrane oz. kot dopolnilna hrana malčkov starejših od 12 mesecev. Nobeno nadaljevalno formulo-kot tudi Aptamil 2+ Pronutra ne smemo v prvih 6. mesecih uporabljati kot nadomestek za materino mleko.

Sestavine: posneto mleko v prahu, sirotka v prahu (demineralizirana sirotka, koncentrat beljakovin sirotke) (iz mleka), oligosaharidi (galaktooligosaharidi (iz mleka), fruktooligosaharidi), palmovo olje, laktoza (iz mleka), sončnično olje, repično olje, kalijev fosfat, kalcijev fosfat, ribje olje, magnezijev citrat, kalcijev karbonat, emulgator (sojin lecitin), vitamin C, železovI sulfat, magnezijev fosfat, vitamin E, vitamin D, vitamin B12, pantotenska kislina, folna kislina, vitamin A, vitamin B2, biotin, niacin, vitamin B6, vitamin B1, kalijev jodid, vitamin K.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.