Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Mighty Beanz 2 pack

  • Mighty Beanz 2 pack,
  • vsebina: 2x mogočni junak fižolček
  • starost 5 let +
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 5 let
Novi mini junaki prepoznavnega značaja so zelo družabni in živahni! Fižolčki so si zelo različni: žuželke, vohuni, mornarji, divji fižolčki iz daljnje Afrike in številni drugi! A vsem je skupna njihova najljubša zabava: DIRKANJE!
Katera 2 fižolčka boš odkril v kapsuli presenečenja?

Sproži fižolčka in se prepričaj o njihovi hitrosti in gipčnosti! Sooči svoja fižolčka na dirkališču ali v dvoboju - vrzi ju in poglej, kateri se bo postavil na glavo in kateri na noge! Zberi svoje Mighty Beanz moštvo in organiziraj trurnir na izbarnem dirkališču - naj zmaga najhitrejši fižolček!

Starost 5+ let

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.