Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Jaz sem Aladinova leteča preproga! Morda ste že slišali zgodbe o meni ... sem najhitreje leteča preproga! Poglej, kako elegantno letim!
Poskusite spustiti Aladin zaklad previdno na letečo preprogo vendar bodite previdni, da ne pade ali da ne izgubi ravnotežje! Če pade, je zaklad izgubljen! Družabna igra je primerna za starost 4 leta +.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.