Medela Ročna prsna črpalka Harmony - Baby Center spletna trgovina
0
Medela Ročna prsna črpalka Harmony
49,29 € 57,99 €
Redna cena 57,99 €
-15%

VREDNOST S POPUSTOM

49,29 €

Velja od 14.06.2021 do 20.06.2021

Spletna akcija

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 964717

  • Ročna prsna črpalka Harmony,
  • 2-fazna,
  • ergonomsko oblikovan ročaj,
  • nastavek za dojko se lahko zavrti za 360 stopinj.
Medela harmony prsna črpalka je ročna, klasična, trpežna in učinkovita črpalka z izpopolnjenim nastavkom za dojko, ki je ovalne oblike, ima mehko platišče in se lahko zavrti za 360 stopinj. Priložen je nastavek v velikosti M (24mm). Ergonomsko oblikovan ročaj omogoča 2-fazno delovanje črpalke. S pritiskom na krajši del ročaja izvajate 1. fazo, da stimulirate dojko oz. spodbudite pretok mleka, s pritiskom na daljši del ročaja pa izvajate 2. fazo, izčrpavanje mleka, za optimalno izločanje le-tega, kot to počne vaš otrok. Je lahka, majhna, prenosna, enostavna za uporabo in čiščenje.

Priloženo: nastavek velikosti M (24 mm), steklenička 150 ml s fiksnim pokrovčkom, ročaj, konektor (koleno), tesnilo z O-ringom, velika membrana, rumen ventil, bela membrana (2x), zaščitni pokrov za nastavek.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015