Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Medela Ročna črpalka za dojenje Harmony

Redna cena
59,99
VREDNOST S KLUB POPUSTOM
53,99
Velja do odprodaje zalog
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Izdelek ni na voljo v nobeni izmed poslovalnic
  • Izčrpavanje v dveh fazah,
  • dodatna stimulacija dojke.
Medela Harmony ročna črpalka za dojenje je nov dosežek na področju dojenja. Raziskave so pokazale, da dosežemo najboljše rezultate, če poteka izčrpavanje mleka v dveh fazah. Prva faza je faza simulacije. V tej fazi pripravimo dojko na izčrpavanje. S pritiskanjem na spodnji del ročaja preidemo v fazo izčrpavanja. S tem načinom izčrpavanja boste dosegle ob maksimalnem udobju odlične rezultate. Nastavek za dojko je narejen iz izredno nežnih materialov, ki se odlično prilega dojki, dodatno stimulira dojko in bradavico in tako pripomore k boljši laktaciji.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.