Medela Prsna črpalka Swing Flex za dojenje - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Medela Prsna črpalka Swing Flex za dojenje
170,99 € 189,99 €
Redna cena 189,99 €
-10%

VREDNOST S KLUB POPUSTOM

170,99 €

Velja do odprodaje zalog

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 931450

  • Prsna črpalka Swing Flex za dojenje,
  • dvofazna,
  • 11 stopenj jakosti vakuuma,
  • priložena sta 2 nastavka za na dojko (S in M),
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Prsna črpalka Medela Swing Flex (dvofazna) z vrtljivim nastavkom za na dojko je odlična visokozmogljiva črpalka za izčrpavanje materinega mleka na elektriko in baterije z dvofaznim delovanjem.

Nova odlična, visokozmogljiva črpalka katere nastavek za na dojko se lahko vrti za kar 360◦ in se s tem prilagodi dojkam, kar pa dokazano omogoča večjo količino izčrpanega mleka. Črpanje je nežnejše brez vlečnega občutka, rob nastavka pa mehak in udoben. Črpalka ima 11 stopenj jakosti vakuuma (nastavljiv v obeh fazah). K večji laktaciji pripomore tudi dvofaznost. Črpalka najprej nežno zmasira dojko, da mleko prične teči (spodbudi pretok mleka), v drugi fazi pa črpa z rahlimi premori, kot to počne dojenček pri naravnem dojenju, ko vmes diha in požira. Dvofaznost spodbuja nastajanje mleka za daljše obdobje in izločanje mleka. Medela se je učila od tistih, ki to najboljše znajo, to so dojenčki. Medela je to naravno vedenje med dojenjem vključila v svoje črpalke. Črpalka sama izmenja fazi, lahko pa ju tudi sami. Z dobro črpalko obdržite mleko dalj časa in se izognete težavam z mašenjem mlečnih vodov.

Črpalka je majhna, lahka, prenosna (na baterije in elektriko), tiha, priročna, enostavna za upravljanje in čiščenje, za mobilnost in sproščeno črpanje. Primerna tudi za pogosta izčrpavanja. Priložena sta 2 nastavka za na dojko, velikosti S in M. Materino mleko je najpomembnejše, zato je dobra črpalka izrednega pomena.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015