Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Medela Električna črpalka Mini electric

Redna cena
105,99
VREDNOST S KLUB POPUSTOM
95,39
Velja do odprodaje zalog
Artikla ni na zalogi
  • Za uporabo doma ali na poti,
  • avtomatična,
  • deluje na baterije,
  • moč črpanja: 100 - 200 mmhg,
  • priložen električni adapter.
Mini electric črpalka za dojenje je prav tako optimalna rešitev za domačo uporabo ali kadar smo na poti. Je popolnoma avtomatična, delujoča na baterije ali na elektriko in enostavna za uporabo z eno roko. Možnost nastavitve moči črpanja od -100 do -200 mmHg. Nežno in učinkovito izčrpavanje mleka. V kompletu z električnim adapterjem. Mini electric črpalka za dojenje je bila v mnogih priznanih svetovnih revijah proglašena za najboljšo črpalko na baterije.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.