Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Maxi Cosi Baza Za Avtosedež 3WayFix i-Size - Black

  • ISOFIX osnova ustreza standardu i-Size (R129),
  • dolgo obdobje uporabe,
  • enostavna namestitev,
  • Združljiv z Jade Carrycot, Pebble Plus in Baby Car Seat Rock, Pearl Pro i-Size avtomobilskim sedežem, Pearl Smart i-Size, Pearl One i-Size
  • Teža: 6,35 kg.
Maxi-Cosi 3wayFix zagotavlja najvarnejši način prevoza otrok, ki omogoča potovanje nazaj ob rojstvu do pribl. 4 leta. 3wayFix je del 3wayFamily, ki zagotavlja popolno pritrditev avtomobilskih sedežev Jade, Pebble Plus in Pearl Pro i-Size. Vsi ti sedeži so v skladu z i-Size (R129) in tako nudijo vrhunsko varnost. 3wayFix je zelo enostaven za uporabo, saj deluje s sistemom ISOFIX in ponuja namestitev avtomobilskega sedeža Click & Go. Ta osnovna enota zagotavlja vizualno in zvočno potrditev, ko je povezava varna.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.