Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif
Error: ENOENT: no such file or directory, open '/var/www/app/sitexo/sitexo-server/views/widgets/babycenter/templates/widgets/productTitle.jade'
Redna cena
399,99
Artikla ni na zalogi
Error: ENOENT: no such file or directory, open '/var/www/app/sitexo/sitexo-server/views/widgets/babycenter/templates/widgets/productDescription.jade'
Avtosedež Maxi-Cosi Beryl, raste z vašim otrokom in zagotavlja varno in udobno potovanje od rojstva pa vse do 7. leta starosti. Uporabljate ga lahko v nasprotni smeri vožnje (od rojstva pa vsaj do 15 mesecev, oziroma (0-13kg) kot tudi v smeri vožnje (ko je starost/velikost otroka za to primerna 9- 25 kg).

5 točkovni varnostni pas avto sedeža, s katerim je otrok pripet, je v uporabi od rojstva pa vse do 7 leta starosti. Pas se prilagaja po višini. Enostavno pripenjanje. Manjša možnost nepravilne uporabe in namestitve.

Možnost namestitve z isofix sistemom vpenjanja ali varnostnim pasom avtomobila. Isofix + oporna noga 0 – 18 kg (0- 4leta). Varnostni pas + oporna noga 0-25 kg (0-7 let).

Udoben vložek za novorojenčka, od rojstva do 13 kg. Izjemna zaščita v primeru bočnega trka, ki jo nudi posebna G-CELL tehnologija stranskih zaščit na vzglavju.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.