Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Maxi Cosi Avtosedež Milofix - Nomad Black

Redna cena
319,99
Vrednost s popustom
223,99
Velja 27.07.2020 - 31.12.2020
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Maribor Mercator
Spletna akcija
 • Skupina 0+/1,
 • od 0 do 18 kg,
 • od rojstva do 4 leta,
 • možnost namestitve na dva načina,
 • dolgotrajnejša uporaba,
 • raste z otrokom,
 • Isofix,
 • nastavljiva opora za glavo in varnostni pas,
 • 5-točkovni sistem varnostnih pasov,
 • 7 pozicij vzglavja,
 • indikator višine otroka,
 • odstranljiva pralna prevleka,
 • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
Maxi-Cosi MiloFix avtosedež združuje dva sedeža v enem. Za manjše otroke se sedež namesti v nasprotni smeri vožnje, ko nekoliko zrastejo pa mora biti nameščen v smeri vožnje. Maxi-Cosi MiloFix je novi, vrtljivi Isofix otroški avtosedež, katerega lahko uporabljate že od rojstva vašega otroka.

Sprva ga naravnate v vzvratno smer – v nasportno smer od smeri vožnje – in uporabljate kot otroško lupinico. Ko bo otrok enkrat star že 15 ali 18 mesecev, lahko avtosedež enostavno zavrtite in uporabljate v smeri, ki je enaka smeri vožnje – tako bo vaš malček lahko začel spoznavati svet.

Avtosedež MiloFix se brez težav prilega rasti vašega otroka, saj sta opora za glavo in varnostni pas simultano in enostavno nastavljiva. Ne glede na to, v kateri smeri imate pozicioniran avtosedež, bo vaš malček vedno optimalno zaščiten zahvaljujoč Isofix namestitvi, ki tudi kaže pravilno namestitev. Odlikuje ga Isofix sistem pritrditve, ki poleg izjemne varnosti nudi tudi popolnoma preprosto namestitev z enim samim klikom. Vzglavje in varnostni pasovi omogočajo usklajeno prilagajanje v 7 pozicij za zagotavljanje popolnega prileganja rastočemu otroku, udobje otrokom pa nudi tudi bogato oblazinjenje.

Za udobje pri nameščanju skrbi zaponka varnostnih pasov, ki omogoča enoročno prilagajanje, zanke za pasove pa pomagajo, da lahko otroka v sedež namestite, pri tem pa pasove začasno umaknete. Starši boste navdušeni še nad odstranljivo pralno prevleko.

Otroci od rojstva do približno 15–18 mesecev starosti (oz. do 13 kg) morajo imeti sedež nameščen vzvratno, saj tako zagotovimo povečano zaščito in podporo glavi ter vratu, pri večjih otrocih pa sedež namestimo v smeri vožnje.

Varnost zagotavljajo 5-točkovni sistem varnostnih pasov, vzglavje iz materiala z izjemno sposobnostjo absorpcije za zaščito v primeru stranskega trka in indikator višine otroka, ki vam pomaga pri pravilni namestitvi sedeža.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.