Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Magic Goo Čarobni baloni

Redna cena
4,99
Vrednost s popustom
2,49
Velja do odprodaje zalog
Artikla ni na zalogi v spletni trgovini
  • Ustvarite svoj čarobni balon,
  • starost 5+,
  • v treh barvah.
Ustvarite svoje lastne Čarobne balone s to neverjetno Čarobno pasto! Enostavno in zabavno ! Na voljo v treh barvah (rumena, rdeča in modra). Primerno za starost 5+. Izbrano barvo napišite v opombe.

Navodila za uporabo:


1. Navlažite prste in nastavite kepico paste na konico nastavka. Robove paste čvrsto pritisnite na nastavek.

2. Na začetku nežno pihnite skozi nastavek, kasneje pa močneje. Če nastanejo luknje, jih preprosto zaprite s stiskom materiala.

3. Balon dokončate tako, da stisnete skupaj stene balona na nastavku, in ga zavrtite ter ga potegnete z nastavka!

Oglejte si video predstavitev izdelka:

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.