Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Maggie & Bianca Dnevnik

Redna cena
29,99
Vrednost s popustom
14,99
Velja do odprodaje zalog
  • Dnevnik,
  • odpri dnevnik s svojo zapestnico,
  • uporabi nevidno črnilo za pisanje in UV lučko za branje,
  • poslušaj glasbo iz TV serije,
  • motivi iz serije Maggie & Bianca,
  • od 5 leta starosti dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Maggie (Emanuela Di Crosta) je živahna Američanka, ki dobi štipendijo na prestižni Modni akademiji v Milanu, medtem ko je Bianca (Giorgia Boni) hčerka italijanskega modnega vplivneža. Njune poti se prekrižajo, ko postaneta sostanovalki na akademiji. Na začetku se nikakor ne razumeta, saj sta karakterno zelo različni. Sčasoma se spoprijateljita in skupaj s še tremi prijatelji ustanovita glasbeno skupino, ki popestri šolske dni. Nobeni od punc pa se niti ne sanja, da sta povezani veliko globlje, kot sta sprva mislili...

Odpri dnevnik s svojo zapestnico. Uporabi nevidno črnilo za pisanje in UV lučko za branje, ter poslušaj glasbo iz TV serije. Primerno za otroke od 5. leta starosti dalje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.