Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Maclaren Voziček za dvojčke Twin Techno - Cardinal

Redna cena
495,00
Artikla ni na zalogi
 • Od rojstva dalje - do teže 30 kg (2 x 15 kg),
 • aluminijasto ogrodje,
 • dežna prevleka,
 • 2 ločeni vodoodporni UV strehici s funkcijo "ostani zadaj" z okencema,
 • raztegljiv senčnik z odsevnim materialom,
 • tekstilna nakupovalna košara,
 • podaljšek opore za noge s funkcijo spomina,
 • enostavno prilagajanje nagiba z eno roko - v 4 pozicije,
 • opora za glavo,
 • ramenski pas,
 • ergonomsko oblikovana letalska zaponka,
 • kolesa iz materiala EVA,
 • doživljenjska garancija na ogrodje.
MACLAREN za ogrodje vozička uporablja aluminij serije 6000 in 7000, ki se uporablja za letala. Njegova prednost je v tem, da je lažji, hkrati pa bolj trpežen. MACLAREN je edina blagovna znamka, ki za vsa ogrodja vozičkov nudi doživljenjsko garancijo.

Vsi vozički so v embalaži v celoti sestavljeni in opremljeni z dežno prevleko, strehico, nakupovalno košaro, paščkom za zapestje in varnostnim sistemom za dojenčke (pri vozičkih, ki se uporabljajo od rojstva dalje). Vse strehice so vodoodporne, odporne na UV žarke in imajo odsevne elemente za večjo varnost ponoči. Strehice se ponašajo s funkcijo "ostani zadaj", ki preprečuje, da bi strehica zdrsnila na umazani sprednji kolesi in se pri tem umazala. Vse tkanine so zračne (v poletnih mesecih na površini ni znoja) in pralne. Sedeži nudijo 3 različne položaje varnostnega pasu, kar omogoča, da voziček raste z otrokom. Vse opore za noge imajo "funkcije spomina" - opora ostane v položaju, v katerem je bila pred zlaganjem ali raztegovanjem vozička. Kolesa so izdelana iz materiala "EVA", enakega materiala kot se uporablja za tekaške čevlje. Ta vsebuje majhne zračne kroglice, ki absorbirajo vibracije z ulice, to pa prinese še dodatno udobje za vašega malčka!

Lastnosti vozička Twin Techno:

- Primeren od rojstva do teže otrok 30 kg (2 x 15 kg),
-mehanizem za nagib, enostaven za prilagajanje - v 4 pozicije,
- strehica s funkcijo "ostani zadaj", ki blokira strehico, ko jo pomaknete nazaj (preprečuje, da bi strehica zdrsnila naprej in se dotikala koles zloženega vozička),
- raztegljiv senčnik z odsevnim materialom za zaščito pred soncem,
- podaljšek opore za noge s funkcijo spomina - zapomni si položaj pred zlaganjem vozička, tako da opore ob raztegnitvi vozička ni potrebno ponovno nastavljati v želen položaj,
- opora za glavo, ki razvaja malčka - enostavna za namestitev, prilagoditev in odstranitev,
- tekstilna nakupovalna košara (maksimalna prostornina: 15 litrov x 2 = 30 litrov),
- optimalna dolžina koračnega pasu,
- ergonomsko oblikovana letalska zaponka - trdi robovi so bili omehčani za malčkovo udobje,
- snemljiva in pralna prevleka,
- velikost koles: 16,5 cm,
- teža: 12,4 kg,
- dim. odprtega vozička: 74 x 75 x 104,5 cm,
- dim. zloženega vozička: 108,5 x 42 x 37 cm,
- doživljenjska garancija na ogrodje.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.